Nové letiště

Mohl by výbor modelklubu zveřejnit v členské sekci uzavřenou najemni smlouvu na nové letiště ? Dále bych rád znal názor výboru na zřízení travnaté přistávací plochy ( velikost, termín zřízení , … ) u nového letiště u Katusice. Děkuji. Havlas.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Havlas Miroslav. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

3 komentáře u „Nové letiště

  1. Ahoj.
    Travnatou plochu potřebujeme ale bohužel zájem od Vás modelářů je mimořádně nízký.
    Nechci se nikoho dotknout ale při posledním osloveni o pomoc zareagovalo jen tři modeláře.
    Stěhování kontejneru příprava plochy pro uloženi kontejneru stěhování WC vykopání a osazeni WC. Úklid letiště Valy všechno to dělalo jen hrstka lidí. A sedět a poroučet z domova, to fakt nemusím. Tim to prosím Vás všechny o vyvíjení aspoň nějaké činnosti pro zvelebeni našeho krásného nového letiště.

    Pavlyčuk V.

  2. Zdravím, pomocí by nás chtělo třeba více,ale informace o nějaké brigádě nebo činnosti či přípravách pro převoz nebo stavbu. Chodí asi jiným kanálem než přes tento web. Pokud není informovanost členů, že je potřeba něco udělat nebo s něčím pomoc. Nemůžeme se divit, že pak málo lidí přiloží ruku i dílu

  3. Ahoj, reaguji opožděně na původní dotaz M.Havlase:

    – smlouva uložena zde: https://www.modelklubmb54.cz/?page_id=2127
    – travnatá plocha: plevel postříkán herbicidem a čeká se na zplanýrování půdy traktorem cca do 14dní, setí plochy nyní není možné – sucho. Termín setí pravděpodobně přelom srpen/září
    – velikost plochy bude cca 120-150m, dle nákresu v dočasných souborech

    Čeká nás několik brigád:
    – bouda má rozpadlou podlahu
    – je třeba udělat pergolu a uvolnit tím kontejner pro sekačku
    – setí trávy
    ….

    Kdokoliv by byl ochoten chopit se organizačně nějakého úkolu je vítán – děláme to přece jen pro naše pohodlí a zázemí

Komentáře nejsou povoleny.